De Smaragdzaal heeft een ovale vorm van 17 bij 14 meter en biedt plaats voor maximaal 150 personen. Er kan van het podium gebruik worden gemaakt.

Het podium heeft een afmeting van 8 bij 12 meter. Professionele verlichting en geluidsversterking zijn te huren waardoor uw theateropvoering of concert een extra tintje krijgt. Door de fraaie ramen krijgt de zaal gefilterd licht binnen.

De Aventurijnzaal heeft een afmeting van 13 bij 9 meter en is gescheiden van de Smaragdzaal door een flexibele houten wand. Deze zaal biedt ruimte aan maximaal 45 personen. De Aventurijnzaal heeft door de raampartij een mooie lichtinval, wat het sfeervol maakt. Tevens beschikt deze zaal over moderne zonwering.

 

Beide zalen hebben een houten vloer en bieden veel ruimte, rust en privacy. De energie in het gehele pand voelt prettig aan en de inrichting is licht en voorzien van natuurlijke materialen en kleuren. De plafonds zijn voorzien van geluidsisolerende platen.

 

Beide zalen hebben een basisverlichting. De zalen zijn uitermate geschikt voor conferenties, cursussen, lezingen, concerten en andere bijeenkomsten.

Tevens beschikt het Cultureel Centrum over een ruime foyer, met de mogelijkheid consumpties te nuttigen.

 

Op afspraak geven wij u graag een rondleiding. Offertes worden op maat gemaakt.

 

De Smaragdzaal De Aventurijnzaal Foyer

omhoog

VOLG ONS
ADRES

Cultureel Centrum Orion

Wollefoppenweg 91-A

3069 LX  Rotterdam

TELEFOON

tel: 010-4204480

Kantooruren ma t/m vr

8.00 - 16.00 uur